Arc – dekoltázs masszázs

 

A masszázs az egyik legősibb gyógymódok egyike. Komoly jelentőséget kapott a fiatalság és a szépség megőrzésében is. Már az ókorban is masszíroztak, de az arcmasszázs csak a XIX. század végén került az érdeklődés középpontjába.

A masszázs – ha azt szakszerűen végezzük – szervezetünk szinte valamennyi szövetére hat és kiváló ellenszere az öregedési folyamatok késleltetésének.

Arc-dekoltázs masszázs 25'-40'

Célja: a test és a lélek egyensúlyának helyreállítása. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldják a feszültségeket, pihentetnek és segítenek az ellazulásban. Előfordulhat, hogy masszázs közben a vendég egyszerűen álomba merül. Ez a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele.

 

Hogyan történik az arc-dekotázs masszázs?

  • A bőr diagnosztizálása
  • A bőr letisztítása a sminktől és a szennyeződésektől
  • Peeling
  • Borogatás
  • Tonizálás
  • Masszázs a bőrtípusnak megfelelő krém, olaj, esszencia, növényi kivonatok, elixírek személyre szabott keverékéből
  • Illatos borogatás
  • Befejezés, visszavezetés

A masszázst AF és Panarom termékekkel végzem.

 A masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A masszázs során keletkezett hő az idegrendszeren keresztül hat, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. Az erek kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. Gyorsul az anyagcsere is, amely hatására a szövetek felfrissülnek.

A bőr bizonyos rétegeiben (irha és bőralja) lévő vérerekben keletkező vérbőség a bőrben jelentős mértékű változást okoz. Fokozódik a hámképzés, ami a hám ellenálló képességét javítja. Az elhalt hámsejtek könnyebben leválnak. A kötőszövet sejtjeinek és rostjainak képződése fokozódik.

A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. A komedók képződésének kockázata is csökken a masszázs hatására. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, illetve a szeborreás arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

A szederjes arcbőr ápolására is jótékony hatású. Az ilyen típusú bőr lilás színű, hideg és érdes tapintású. Ez annak az oka, hogy a bőrben, a vénás hajszálerekben szén-dioxidos vér található. A masszázs hatására a tápanyagok könnyebben felszívódnak az arc és dekoltázs bőre sima, feszes és bársonyos tapintású lesz.

Milyen gyakran vegyem igénybe a kezelést?   Heti egy alkalommal, de legalább havonta. Amennyiben idő hiányában nincs lehetőség a heti arc-dekoltázs masszázsra, akkor hetente legalább 15 percet szánjunk az arc izmainak átdolgozására. Az eredmény jól látható lesz és bőrünk hálás lesz a gondoskodásért.

 

A kezelések árai:

Arcmasszázs:

3.800 ft

 

Arcmasszázs bérlet 10+1:

38.000 ft

 

Arc-dekoltázs masszázs:

4.800 ft

 

Arc-dekoltázs masszázs bérlet 10+1:

48.000 ft