Fényterápiás arckezelés

 

A LED fényterápiás szépségmaszk  fényspektrumokat alkalmaz a bőr megfiatalítására, energizálására, működésének optimalizálására vagy éppen a gyulladt aknés bőrök kezelésére. Az arc formájához jól illeszkedik.120db polarizált LED fényforrást tartalmaz és a 7 leggyakoribb terápiás szín (vörös/infravörös, kék, zöld, lila, türkiz, sárgászöld, hidegkék) közül választhatunk az adott kezeléshez.A kiválasztott fényspektrum és a koncentrált fényenergia a kezelések során a bőr legmélyebb rétegeibe is képes behatolni és ott változásokat elindítani. Hatására felgyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, fokozódik  a kollagén termelés így az arc bőre feszesebb lesz.

Fényterápiás arckezelés

A LED maszk által használható színek hatásai:

  • Vörös: Fokozódik a vérkeringés.Az anyagcsere felgyorsul,segítve ezzel a bőr regenerációját. Nő a vér oxigén telitettsége.Energiával tölt fel a szöveteket.
  • Kék:  Javítja az aknéra hajlamos bőr állapotát, tisztító és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően. AKNE kialakulásáért felelős probioni baktérium működését gátolja.A kék fénnyel megvilágított zónák célzott oxigén termelése vezet a baktériumok elpusztulásához és a bőrszerkezet helyreállításához.
  • Zöld: Halványítja a pigmentfoltokat, jelentősen lassítja a bőr festékanyagainak (melanin) termelését. Csökkenti a bőr kipirosodását és a kúra során segít a nem kívánt barna foltok (napkárosodások, szeplők) halványításában. Segít a rosacea (értágulatok) tüneteinek enyhítésében. Serkenti a bőr és kötőszövetek nyirokfolyadékainak áramlását.
  • Lila: A bőr sejtjeinek energizálása
  • Türkiz: Az anyagcsere folyamatok harmonizálása.
  • Sárgászöld:  A bőszerkezet helyreállításához szükséges kollagén és elasztikus rostok termelődésének fokozására ösztönözi a szöveteket. A folyamatnak aktív regeneráló hatása van. Stimulálja a bőrsejtek anyagcseréjét, javítja a méregtelenítési folyamatokat. A nedvesség megkötő képesség sokszorozódik, ezért szemmel láthatóan a bőr feszesebb lesz és megfiatalodik.
  • Hideg kék: Az irha szöveti állományának élénkítése

Önálló kezelésként is kérhető,de kezelésbe építve a hatása fokozható.

A kezelési idő 15-30 perc.

 

A kezelés ára: 2.500 ft/15 perc