Testmasszázs

A mai rohanó világunkban szinte minden embernek szüksége van/lenne masszázsra. A leggyakrabban alkalmazott masszázs a svédmasszázs.

A masszázs az egyik legősibb gyógymódok egyike és a legkellemesebb módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Már az ókorban is masszíroztak

A masszázs – ha azt szakszerűen végezzük – szervezetünk valamennyi szövetére hat.

A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldják a feszültségeket, ellazítják az izmokat, csökkentik a stresszt, serkentik az anyagcserét a vérkeringést és pihentetnek.
A masszázsnak sokféle hatása ismert. A masszázs során keletkezett hő az idegrendszeren keresztül hat, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. Az erek kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben.
A vérerekben keletkező vérbőség jelentős mértékű változást okoz. Fokozza az agyban az endorfin termelődését és gátolja a fájdalomingerek agyba jutását.

A masszázs egyik legfontosabb hatása az egészségügyi előnyök mellett, a stresszoldás, nyugtató relaxáló hatás és az érintés élvezete.
A masszázs ideje alatt a vendég tökéletesen kikapcsolódik, relaxál.

Ne masszíroztassunk

Relaxáló masszázs

• Részmasszázsok 30'

Hátmasszázs 

Az ülő munka, és a mozgáshiány miatt a lapocka környékén fájdalmas izomcsomók alakulhatnak ki. Ezeket az izomcsomók kerülnek kimasszírotásra, oldva ezzel a feszültséget.  A hátmasszázs a keresztcsonttól, a nyakszirtig tart. 

Nyak-vállövi masszázs 

A lapocka területének és a nyakizmoknak az átmasszírozása. (mellizom, deltaizom, trapézizom) 

Lumbogluteális masszázs

A latin név a far és a derék masszírozását takarja. A farredőtől az I. ágyéki csigolyáig tart. Ezen a szakaszon fontos idegkilépési pontok vannak ezért derékfájás, derékből kisugárzó hátfájás, lumbágó, és csigolyabetegségek kezelésére kitűnően alkalmazható masszázs. 

Karmasszázs

A karmasszázs a felkar, alkar, és kéz masszírozását takarja, vagyis az ujjhegyektől a vállig történik.

Lábmasszázs

Ez a masszázs a lábujjaktól a farredőig tart, beleértve a talp átdörzsölését is.

 

A kezelés ára: 3.000 ft

• Testmasszázs 60'

A részmasszázsok összessége

 

A kezelés ára: 5.000 ft

• Teljes testmasszázs 75'

Részmasszázsok összessége + a láb elől

 

A kezelés ára: 7.000 ft

• Relaxáló testmasszázs 80'

Teljes testre kiterjedő masszázs. 

Itt a simító,  nem erőteljes fogások dominálnak. A finom, lágy érintések pozitívan hatnak és minden érzékszervünket felébresztik. Hatására testünkben boldogsághormonok szabadulnak fel. 

Add át magad a teljes testi és lelki ellazulásnak és feltöltődésnek, ahol  az  illóolajak kényeztető hatására megteremtődik a belső harmónia.  Éld meg az érintés varázsát és fedezd fel magadban a nőt és a férfit. 

 

A kezelés ára: 10.000 ft